• Marjolein Vleugel

Samenwerking

Bijgewerkt: jul 30

KRACHTEN BUNDELEN OP INHOUD

Al enkele jaren laat ik mij inspireren door het werk van Dermot & Yvonne Barnes Holmes en hun onderzoeksgroep op het gebied van de klinische toepassing van de Relational Frame Theory. Veel van hun workshops heb ik gevolgd en Ciara McEnteggart superviseert mijn werk al enige tijd. Hun manier van werken, analyseren van en kijken naar gedrag zorgden voor een andere blik op zowel mijzelf als mede ook op het geven van therapie. 

Gelukkig ben ik niet de enige die hierdoor geïnspireerd is geraakt. Vanuit deze gedeelde inspiratie is een samenwerking met Lieve Bruyninx (Factor Psy) & Roy Thewissen (In contACT) ontstaan. Samen hebben we een supermooie 6-daagse basisopleiding ACT ontwikkeld die Lieve deze zomer samen met Yvonne Barnes Holmes (online, eenmalig, Engelstalig) zal geven. Bij Expertise Centrum ACT zal deze vanaf 5 oktober online worden aangeboden en vanaf 15 januari 2021 in 'fysieke' vorm.   

We hopen zo nog heel veel meer professionals te inspireren om op deze manier met zichzelf en cliënten aan de slag te gaan. We laten het ook niet bij de ontwikkeling van deze basisopleiding, maar werken ook hard aan de invulling van verdiepende blokken. Volg deze ontwikkelingen via onze nieuwsbrief, LinkedIn, Facebook of op de ExpertisecentrumACT website.

0 keer bekeken

Drs. MJE Vleugel 
BIG: 79061347625

06-4117 8060

Kvk: 172 40 191

BTW: NL002033968B07

CRKBO_Instelling.jpg
BIG-geregistreerd.jpg
Lid van ACBS BeNe
Aangesloten bij NVGzP-Klachtenregeling
Werkzaam bij ARQ-IVP
Lid van VEN EMDR.png

©2020 door Expertise Centrum ACT.