top of page

Samenwerking

Bijgewerkt op: 23 mrt. 2023

Al enkele jaren laat ik mij inspireren door het werk van Dermot & Yvonne Barnes Holmes en hun onderzoeksgroep op het gebied van de klinische toepassing van de Relational Frame Theory. Veel van hun workshops heb ik gevolgd en Ciara McEnteggart superviseert mijn werk al enige tijd. Hun manier van werken, analyseren van en kijken naar gedrag zorgden voor een andere blik op zowel mijzelf als mede ook op het geven van therapie.


Krachten bundelen op inhoud

Gelukkig ben ik niet de enige die hierdoor geïnspireerd is geraakt. Vanuit deze gedeelde inspiratie is een samenwerking met Lieve Bruyninx (Factor Psy) & Roy Thewissen (In contACT) ontstaan. Samen hebben we een supermooie 6-daagse basisopleiding ACT ontwikkeld die Lieve deze zomer samen met Yvonne Barnes Holmes zal geven. Bij Expertise Centrum ACT zal deze vanaf 5 oktober online worden aangeboden en vanaf 15 januari 2021 in 'fysieke' vorm.


Inspireren

We hopen zo nog heel veel meer professionals te inspireren om op deze manier met zichzelf en cliënten aan de slag te gaan. We laten het ook niet bij de ontwikkeling van deze basisopleiding, maar werken ook hard aan de invulling van verdiepende dagen. Volg deze ontwikkelingen via onze nieuwsbrief, LinkedIn, Facebook of op de ExpertisecentrumACT website.


Samenwerking | Expertise Centrum ACT

Comments


bottom of page