top of page
Onscherpe achtergrondafbeelding

In-company opleidingen 

In-company procesgerichte ACT opleiding
De opleiding waarbij maatwerk wordt geleverd

Er is niets zo praktisch als jouw hele team in één keer op te leiden. Of je nu kiest voor een kennismakingsworkshops, een volledige basis opleiding procesgerichte ACT of voor verdiepend werk, Expertise Centrum ACT verzorgt het graag voor jouw organisatie. 

Expertise Centrum ACT heeft al voor meerdere organisaties een incompany-opleiding of workshop mogen verzorgen. Onder andere bij: Expertisecentrum de Kracht, Praktijksteun, BuurtzorgT, Molemann, GGZ Scharwächter & Perspectief. 

Accreditaties voor VGcT, FGzPT, LV POH-GGZ, NIP K&J/NVO, NVVP

Andere accreditaties worden desgewenst aangevraagd. 

 

Natacha Dekkers

Adjunct-directeur - coach - trainer

Expertisecentrum ACT/ Marjolein Vleugel heeft voor onze organisatie expertisecentrum de Kracht (onderdeel stichting Biezonderwijs) zowel een In compagny workshop ACT verzorgd voor het gehele team (50 personen) als een basisopleiding ACT voor 11 personen. Het MT heeft vooraf gaand aan deze activiteiten een voorbereidend gesprek gevoerd met Marjolein waardoor het aanbod zéér op maat gemaakt is.

Dit heeft geleid tot een kwalitatief hoogstaande workshop en opleiding. Marjolein is in staat gebleken om de vertaling naar onze branche 1 op 1 te maken waardoor de deelnemers er meteen de volgende dag actiegericht mee aan de slag konden. Marjolein kan een ieder erbij betrekken en enthousiasmeren, dat doet ze door zich zeer authentiek te presenteren. Inhoudelijk staan de workshop en de opleiding als een huis er wordt met veel zorgvuldigheid voldoende achtergrondinformatie verstrekt middels de syllabus.

 

Marjolein creëert in korte tijd een grote mate van veiligheid waardoor de uitnodiging tot interactie aangenomen wordt en er een fijne dynamiek ontstaat. Wij zijn meer dan tevreden met de inzet die Marjolein voor de Kracht heeft gedaan.

Workshop ACT

Wil jij met jouw afdeling of team al langer kennismaken met process-based Acceptance and Commitment Therapy (ACT)? Dan is deze ééndaagse workshop precies iets voor jou. Tijdens deze dag wordt duidelijk uitgelegd wat deze manier van werken met ACT inhoudt en kun je proeven wat deze therapievorm voor jullie kan betekenen. We schetsen kort de achtergrond van process-based ACT en geven je de kans om zelf te ervaren wat de impact kan zijn. 

Deze workshop biedt een uitgelezen kans om in korte tijd kennis te laten maken en geïnspireerd te raken door deze nieuwste vorm van gedragstherapie. Na afloop van deze dag heb je een indruk van  process-based ACT en weet je of je je meer wilt verdiepen in deze unieke vorm van gedragstherapie.  

bottom of page