In-company opleidingen 

In-company ACT opleiding

Er is niets zo praktisch als jouw hele team in één keer op te leiden. Of je nu kiest voor een kennismakingsworkshops, een volledige basis opleiding ACT of voor verdiepend werk, Expertise Centrum ACT verzorgt het graag voor jouw organisatie. 

Accreditaties worden desgewenst aangevraagd. 

 

Natacha Dekkers

Adjunct-directeur - coach - trainer

Expertisecentrum ACT/ Marjolein Vleugel heeft voor onze organisatie expertisecentrum de Kracht (onderdeel stichting Biezonderwijs) zowel een In compagny workshop ACT verzorgd voor het gehele team (50 personen) als een basisopleiding ACT voor 11 personen. Het MT heeft vooraf gaand aan deze activiteiten een voorbereidend gesprek gevoerd met Marjolein waardoor het aanbod zéér op maat gemaakt is.

Dit heeft geleid tot een kwalitatief hoogstaande workshop en opleiding. Marjolein is in staat gebleken om de vertaling naar onze branche 1 op 1 te maken waardoor de deelnemers er meteen de volgende dag actiegericht mee aan de slag konden. Marjolein kan een ieder erbij betrekken en enthousiasmeren, dat doet ze door zich zeer authentiek te presenteren. Inhoudelijk staan de workshop en de opleiding als een huis er wordt met veel zorgvuldigheid voldoende achtergrondinformatie verstrekt middels de syllabus. Marjolein creëert in korte tijd een grote mate van veiligheid waardoor de uitnodiging tot interactie aangenomen wordt en er een fijne dynamiek ontstaat. Wij zijn meer dan tevreden met de inzet die Marjolein voor de Kracht heeft gedaan.

Workshop ACT

Wil jij met jouw afdeling kennismaken met ACT? Dan is de één daagse workshop ACT precies iets voor jullie. Tijdens deze dag wordt duidelijk uitgelegd wat ACT inhoudt en leer je alvast de eerste kneepjes van het vak. Je leert zowel over de theorie die verklaart waarom wij mensen psychisch lijden en inflexibel worden in ons gedrag als over de praktische toepassingen om daar anders mee om te gaan.

Een ACT workshop biedt een uitgelezen kans om in korte tijd je gehele team kennis te laten maken en geïnspireerd te raken door deze nieuwste vorm van gedragstherapie.  

Na afloop van deze dag heb je de impact van ACT kunnen ervaren en weet je of je je meer wilt verdiepen in deze therapievorm.   

Drs. MJE Vleugel 
BIG: 79061347625

06-4117 8060

Kvk: 172 40 191

BTW: NL002033968B07

CRKBO_Instelling.jpg
BIG-geregistreerd.jpg
Lid van ACBS BeNe
Aangesloten bij NVGzP-Klachtenregeling
Werkzaam bij ARQ-IVP
Lid van VEN EMDR.png

©2020 door Expertise Centrum ACT.