top of page
Conference Meeting

Veel gestelde vragen

Heb je vragen? Kijk dan eens verder op deze pagina. Misschien staat jouw vraag er wel bij. Zo niet neem dan gerust contact met ons op. 

Expertise Centrum ACT tijdens Corona tijd

Is de Basisopleiding ACT tijdens de Corona tijd te volgen?

Ja, wij bieden een online versie aan zodat je gemakkelijk vanuit huis de basis opleiding ACT kunt volgen. Bekijk hier het overzicht wanneer de online opleiding van start gaan.  

Welke maatregelen treft Expertise Centrum ACT naar aanleiding van Corona? 

In een “Coronaprotocol” heeft Expertise Centrum ACT alle maatregelen weergegeven. Naast het aanbod van de ‘live’ opleiding zullen ook online opleidingen worden aangeboden. Lees de maatregelen hier.  

Wat gebeurt er als ik door de Corona richtlijnen, delen van de opleiding niet kan volgen?

Het kan gebeuren dat je niet deel kunt nemen aan een live opleidingsdag omdat je klachten hebt of in quarantaine moet. Het is gelukkig mogelijk om een opleidingsdag in te halen middels supervisie. Mis je meer dan een opleidingsdag dan is het echt super vervelend want dan mis je teveel om de opleiding te kunnen af ronden. In overleg met de opleider kijken we dan naar andere mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van de online opleiding.

Basisopleiding ACT en Verdieping ACT

Kan ik met mijn afdeling de gehele ACT opleiding volgen? 

Ja, wij verzorgen in-company ACT opleidingen waarbij de gehele afdeling tegelijk wordt opgeleid. Er kunnen maximaal 12 collega's tegelijkertijd opgeleid worden.  

Kunnen de kosten voor de ACT opleiding vergoed worden door de werkgever?

Ja, veel werkgevers zijn bereid te investeren in de ontwikkeling van hun personeel. Je kunt bij jouw werkgever navragen of zij (een deel van) jouw opleidingskosten willen vergoeden.

Hoe geef ik bij inschrijving/aankoop van de opleiding aan dat mijn werkgever betaalt?

Bij de aankoop van je opleiding geef je bij betalingsopties aan dat je ‘offline’ wilt betalen. Je geeft via een mail naar admin@expertisecentrumact.nl de naam en adresgegevens van je bedrijf en de contactpersoon van het bedrijf door, evenals het e-mailadres waar de factuur naar toe gemaild mag worden.

Kan ik een verdiepingsworkshop ACT volgen zonder eerst de basisopleiding ACT te hebben gevolgd?

Ja, dit is mogelijk. Echter raden wij aan om eerst de basisopleiding ACT te volgen, omdat wij tijdens de verdiepingsopleiding ACT dieper in gaan op elementen die tijdens de basisopleiding ACT zijn behandeld. Werk je bijvoorbeeld al enkele jaren met ACT dan kun je zonder probleem deel nemen aan onze verdiepingsworkshops. Ook als het al langer geleden is dat je een basisopleiding hebt gevolgd of je hebt de basisopleiding elders gevolgd dan kun je je inschrijven voor de verdiepingsdagen bij Expertise centrum ACT.

Ik heb een vraag over de opleiding ACT, waar kan ik die stellen?

Je kunt je vragen stellen via de chat op onze website, via het contact formulier (link contact pagina) of even bellen op het nummer 06 41 17 80 60.

Ik kan niet op één van de opleidingsdagen, wat nu?

Dit is vervelend natuurlijk, maar er zijn verschillende mogelijkheden om de stof toch in te halen. Zo is het mogelijk om een gemist dagdeel middels een supervisie uur bij Marjolein in te halen. Dit gebeurt online tegen een tarief van €85,-. Je krijgt nog steeds alle accreditatie punten en een certificaat. 

Wat gebeurt er als ik de gemiste dag niet inhaal?

Er is nog niets aan de hand zolang je niet meer dan 10% van de totaal aantal uren mist. Je kunt er ook voor kiezen de stof niet in te halen. Je mist dan de stof en ervaringen van die dag en ontvangt dan geen accreditatiepunten noch een certificaat.

Therapiesessie bij Expertise Centrum ACT

Zijn er ook één op één therapiesessie mogelijk met Marjolein?

Ja, mocht je interesse hebben in een één op één gesprek met Marjolein, neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen kijken naar de mogelijkheden en eventueel direct al een afspraak inplannen.

Worden deze therapiesessies vergoed?

Marjolein heeft er bewust voor gekozen om in alle vrijheid te werken, zonder invloed van de zorgverzekeraars. Dit betekent dat de sessies niet door de zorgverzekeraars vergoed worden. Vaak zijn werkgevers bereid om in het welzijn van hun medewerkers te investeren en bieden zij aan (een deel van) de sessies te vergoeden.

 

Wat zijn de kosten voor therapie?

De kosten van een therapiesessie (3/4 uur) bedragen €110 (of via ZOOM €100,-).

Op welke locatie wordt therapie gegeven?

Therapie sessies worden op de Ericssonstraat 2 te Rijen gegeven of online via ZOOM.

Supervisie bij Expertise Centrum ACT

Is ACT supervisie bij Marjolein mogelijk?

Ja, dat is zeker mogelijk. Marjolein geeft al jaren supervisie aan GZ-psychologen in opleiding, GZ-psychologen en Orthopedagogen Generalisten die zich verder willen bekwamen in ACT.

Wat zijn de kosten voor ACT supervisie?

De kosten van een uur supervisie bedragen €110 (of via ZOOM €100,-).

Op welke locatie wordt ACT supervisie gegeven?

Supervisie wordt op de Ericssonstraat 2 te Rijen gegeven. Online via ZOOM behoort eveneens tot de mogelijkheden.

bottom of page