top of page

Werken met proces gerichte Acceptance and Commitment Therapy vraagt om een groot bewustzijn van je gedrag. Supervisie biedt je de mogelijkheid om over jezelf te leren in relatie tot je cliënten.

Groepssupervisie biedt je de mogelijkheid om te leren van elkaar en met elkaar. Je wordt uitgenodigd om actief een casus of vraag in te brengen, maar bent net zo vrij om te leren van de ander. 

Richard van Romunde & Marjolein Vleugel leiden de supervisie en nemen je mee in hun energie en dynamiek die je kent vanuit de podcast. 

De bijeenkomsten zijn elke 2e dinsdagavond van de maand van 20:00 uur tot 21:00 uur. Tien bijeenkomsten per jaar. 

Je kunt een abonnement per maand nemen of meteen een jaarabonnement afsluiten. Je krijgt dan 1 supervisie sessie gratis!

 

Sessies zijn online, via zoom. Kun je een keer niet aanwezig zijn, dan kun je de sessie nog een maand lang terugkijken.

Aanmelden en betalen via de website kan vooralsnog alleen als je een creditcard hebt. Wil je betalen via een factuur neem dan gerust contact met ons op.

Groepssupervisie

Werken met procesgerichte Acceptance and Commitment Therapy vraagt om een groot bewustzijn van je gedrag. Supervisie biedt je de mogelijkheid om over jezelf te leren en over je therapeutische handelen. 

 

Weten wat er bij jezelf gebeurt, maakt het werken met cliënten zuiverder. Daarnaast bespreek je in de supervisie je aanpak met cliënten. Op deze manier leer je intensief de methodiek toe te passen op je cliënten. 

Jij bepaalt hoe vaak je sessies in wilt plannen. Sessies vinden live plaats of via beeldbellen (ZOOM). Afspraken in de avonduren kunnen ook tot de mogelijkheid behoren.

Tarief €120,- per supervisie'uur' van 3 kwartier (live of online via ZOOM).

Tarieven zijn BTW vrij ivm de CRKBO registratie.

Wil je individueel supervisie volgen bij Richard van Romunde (online of live in Leiderdorp), dan kan dat uiteraard ook. Klik hier om naar zijn website te gaan.

Aanmelden en betalen via de website kan vooralsnog alleen als je een creditcard hebt. Wil je betalen via een factuur neem dan gerust contact met ons op.

Individuele supervisie

bottom of page