top of page

Een centrum waar vanuit ik, samenwerkend met andere professionals, het mogelijk wil maken om zoveel mogelijk mensen een waardevol en vrij leven te laten leiden. Ons handelen wordt bepaald door onze leergeschiedenis en de context waarin we verkeren. Je hier bewust van worden en leren zien op welke manier, welke factoren je gedrag beïnvloeden is de kern van ons werk. Door je opmerkzaamheid hiervan te vergroten kun je beter je gedrag aanpassen zodat je doet wat je werkelijk wilt doen. Dit vraagt om moed en lef. Moed hebben om naar de moeilijke kanten van het leven, van je zelf te kijken. Dat proces samen met een ander mogen  doorlopen, is voor mij van grote waarde.

Oprichter Expertise Centrum ACT

Van betekenis zijn

Gedurende mijn gehele carrière is 'van betekenis kunnen zijn' voor anderen, belangrijk voor mij geweest. Eerst bij Justitie, later in de GGZ en in mijn eigen praktijk in de Basis GGZ. Logischerwijs volgt er voor mij na een periode van jaren individuele therapeutische zorg een tijd om kennis over te dragen. Kennis overdragen naar cliënten, medewerkers van bedrijven maar zeker ook naar (zorg)professionals die op hun beurt de kennis en vaardigheden op het gebied van de derde generatie gedragstherapie als ACT en de Relational Frame Theory kunnen doorgeven.

Doorgeven van kennis

Ik train en leid professionals op vanuit mijn Expertise Centrum ACT. Cliënten zie ik particulier en via het ARQ/IVP, het Instituut voor Psychotrauma.  

Kernwoorden die voor mij belangrijk zijn, zijn 'vriendelijkheid', 'vrijheid', 'zelfzorg' en 'eerlijkheid'. Mocht je meer willen weten over mijn ervaringen, of mogelijkheden vanuit Expertise Centrum ACT, neem dan gerust contact met mij op. Ik sta je graag te woord.

warme groet, 

​​

Marjolein Vleugel 

Marjolein Vleugel

Vanaf 1998 ben ik werkzaam als psycholoog, sinds 2009 mag ik mezelf ook ondernemer noemen. Sinds ik kennis heb gemaakt met de Acceptance and Commitment Therapy laat ik dit gedachtegoed leidend zijn in mijn handelen. Dit alles heeft de oprichting van Expertise Centrum ACT als resultaat.

Mijn achtergrond

GZ-psycholoog

bottom of page