Mijn achtergrond

Vanaf 1998 ben ik werkzaam als psycholoog, sinds 2009 mag ik mezelf ook ondernemer noemen. Sinds ik kennis heb gemaakt met de Acceptance and Commitment Therapy laat ik dit gedachtegoed leidend zijn in mijn handelen. Dit alles heeft de oprichting van Expertise Centrum ACT als resultaat. 

Een centrum waar vanuit ik, samenwerkend met andere professionals, het mogelijk wil maken om zoveel mogelijk mensen een waardevol en vrij leven te laten leiden. Ons handelen wordt bepaald door onze leergeschiedenis en de context waarin we verkeren. Je hier bewust van worden en leren zien op welke manier welke factoren je gedrag beïnvloeden is de kern van ons werk. Door je opmerkzaamheid hiervan te vergroten kun je beter je gedrag aanpassen zodat je doet wat je werkelijk wilt doen. Doen wat werkelijk belangrijk is voor jou, wat werkt voor jou, op dat moment in deze context.

'Van betekenis zijn' is gedurende mijn gehele carrière belangrijk voor mij geweest. Eerst bij Justitie, later in de GGZ en in mijn eigen praktijk in de Basis GGZ. Logischerwijs volgt er voor mij na een periode van jaren individuele therapeutische zorg een tijd om kennis over te dragen. Kennis overdragen naar cliënten, medewerkers van bedrijven maar zeker ook naar (zorg)professionals die op hun beurt de kennis en vaardigheden op het gebied van de derde generatie gedragstherapie als ACT en de Relational Frame Theory kunnen doorgeven.

 

Ik train en leid professionals op vanuit mijn Expertise Centrum ACT. Voor de RINO ZUID verzorg ik de ACT opleidingen in hun nascholingsprogramma. Cliënten zie ik particulier en via het ARQ/IVP, het Instituut voor Psychotrauma.  

Kernwoorden die voor mij belangrijk zijn, zijn 'vriendelijkheid', 'vrijheid', 'zelfzorg' en 'eerlijkheid'. Mocht je meer willen weten over mijn ervaringen, of mogelijkheden vanuit Expertise Centrum ACT, neem dan gerust contact met mij op. Ik sta je graag te woord. 

warme groet, 

Marjolein Vleugel    

Drs. MJE Vleugel 
BIG: 79061347625

06-4117 8060

Kvk: 172 40 191

BTW: NL002033968B07

CRKBO_Instelling.jpg
BIG-geregistreerd.jpg
Lid van ACBS BeNe
Aangesloten bij NVGzP-Klachtenregeling
Werkzaam bij ARQ-IVP
Lid van VEN EMDR.png

©2020 door Expertise Centrum ACT.