Ervaringen van deelnemers

Matty, GZ-psycholoog

"Een opleiding met inhoud en echtheid! Ik heb de basisopleiding ACT gedaan bij Marjolein en daarin heb ik zowel praktische tools geleerd die direct toepasbaar zijn in de praktijk als dat ik een theoretische basis heb gelegd waardoor ik ook (steeds beter) snap wat ik aan het doen ben. Doordat je zelf ook aan de slag gaat, want ACT=doen en ervaren, ontwikkel je je ook op persoonlijk vlak. Marjolein stimuleert het ontdekken en ervaren en maakt gebruik van eigen voorbeelden. Ik heb veel van haar geleerd! "

Wietske, POH-GGZ

Het kiezen voor de ACT opleiding was natuurlijk mijn keuze maar jou daarin treffen was van grote betekenis voor me. Je hebt me uitgedaagd, gesteund, gevoed , geconfronteerd maar boven al het vertrouwen gegeven het niet te mogen weten. Je bent daarin een heel oprecht voorbeeld geweest waarin jouw eigen "Dirk " regelmatig aan bod kwam. Juist deze eigenheid gaf mij de herkenning van eigen gedrag en gedachten en het vertrouwen in het mogen laten bestaan hiervan.  De opleiding ging met zweet en veel tranen maar ik ben nog nooit zo blij geweest met het ervaren van mijn eigen ongemak! Ik hoop dat je nog heel veel mensen gaat blij maken met je kennis en vaardigheden.  Je bent een mooi bijzonder mens, dank hiervoor!!

Maud, Orthopedagoog Generalist

De basisopleiding ACT heb ik mogen volgen binnen de Expertisecentrum de Kracht. Marjolein is als trainer,enthousiast, open en betrokken en weet heel goed de sfeer te creëren waarin je als deelnemer durft te leren. Vanuit een veilige , betrouwbare en afgestemde manier van werken en de afwisselende werkvormen vliegen de lesdagen voorbij. Door maatwerk en het zelf ervaren van ACT was het al snel mogelijk het geleerde in je eigen tempo toe te passen in de praktijk. Een bijzonder leertraject, waar ik nog dagelijkse mee aan de slag kan en ben.

Petra, Psychotherapeut, GZ-psycholoog

De ACT basisopleiding bij Marjolein was een prettige kennismaking met ACT. Op een speelse, openhartige, kwetsbare, humorvolle manier heeft Marjolein  me de basis van ACT geleerd en mij er enthousiast voor gemaakt. ACT is, naast andere therapievormen, echt een onderdeel geworden mijn therapiegesprekken. En ik wil er zeker meer van weten. Bedankt voor het enthousiasmeren van hetgeen jij met passie doet en uitdraagt.

Rolph, trainer - coach

Het is inmiddels al weer even geleden dat ik de basisopleiding ACT bij Marjolein gevolgd heb. En nog dagelijks maak ik er gebruik van. Marjolein zorgde tijdens de bijeenkomsten voor een prettige, veilige, ontspannen sfeer. De aangeboden lesstof was praktisch en direct toepasbaar in de praktijk. Heel fijn. Sindsdien zet ik ACT dagelijks in, niet alleen voor vragen uit mijn eigen leven maar ook in de (coach)gesprekken die ik voer met leerlingen, docenten, mentoren en managers binnen het onderwijs. Inmiddels zijn meerdere mensen bij Expertisecentrum de Kracht (waar ik werk) geschoold en is ACT onderdeel geworden van onze werkwijze.

Ingrid, SPV-POH-GGZ

Al tijdens de eerste dag van de ACT training merkte ik dat ik sinds lange tijd heb als mens/professional  werd "opgeschud". Dat gevoel is tijdens de vervolg trainings dagen bij Marjolein enkel maar versterkt. Ik merk ik dat wat ik toegereikt kreeg ook werkelijk wil en kan gebruiken. Niet iets als een of ander kunstje wat me werd aangeleerd.

Ik ben blij dat ik bij Marjolein ACT training heb gevolgd. Marjolein is enthousiast, kundig en heeft humor, waardoor ze mij persoonlijk (en de kleine groep) veiligheid gaf om te leren, te mogen zijn. Een aanrader!

Drs. MJE Vleugel 
BIG: 79061347625

06-4117 8060

Kvk: 172 40 191

BTW: NL002033968B07

CRKBO_Instelling.jpg
BIG-geregistreerd.jpg
Lid van ACBS BeNe
Aangesloten bij NVGzP-Klachtenregeling
Werkzaam bij ARQ-IVP
Lid van VEN EMDR.png

©2020 door Expertise Centrum ACT.