top of page

Introductieworkshop proces gerichte ACT

Marjolein Vleugel

Accreditatie voor deze workshop

Deze workshop wordt op aanvraag gegeven. Neem contact op om een workshop in te plannen

Opleidingsuren: 6 uur
Geen studiebelasting

  • LV POH-GGZ: 6 punten

  • NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog (K&J)/ NVO Orthopedagoog-Generalist (OG)/SKJ:

    • herregistratie: 6 punten

    • behandeling: 2 punten

    • diagnostiek: 1 punt

Wil jij al langer kennismaken met proces gerichte Acceptance and Commitment Therapy (ACT)? Dan is deze ééndaagse workshop precies iets voor jou. Tijdens deze dag wordt duidelijk uitgelegd wat deze manier van werken met ACT inhoudt en kun je proeven aan dat wat deze therapievorm voor jou kan betekenen. We schetsen kort de theorie en achtergrond van proces gerichte ACT en geven je de kans om zelf te ervaren wat de impact van ACT interventies kan zijn. 

Deze workshop biedt een uitgelezen kans om in korte tijd kennis te maken en geïnspireerd te raken door deze nieuwste vorm van gedragstherapie. Na afloop van deze dag heb je een indruk van proces gerichte ACT en weet je of je je meer wilt verdiepen in deze unieke vorm van gedragstherapie.

Het programma

De introductieworkshops bestaan uit 1 lesdag. Het grootste deel van de ochtend wordt besteed aan uitleg over het onderliggende theoretische kader van ACT, waarbij veel voorbeelden uit de praktijk zullen worden gegeven. Aansluitend start het experiëntiële deel. Je ervaart, in de positie van cliënt, alle componenten van ACT.

Prijs voor introductieworkshop proces gerichte ACT

Wij maken graag een offerte op maat, wanneer u een introductie workshop wilt volgen.

bottom of page