top of page
Onscherpe witte en gele achtergrond

Scholingsaanbod

Onze workshops en opleidingen worden op een professionele en enthousiaste manier vorm gegeven. Kies een onderdeel uit ons aanbod om meer informatie te krijgen over inhoud, data en kosten. We zien je graag bij één van onze activiteiten.

Weet je al wat je wilt gaan doen, dan kun je je direct inschrijven

Contact
Foggy Pier

Introductie workshops ACT

Ter kennismaking of verdieping

Twijfel je of ACT een methodiek is die bij je past? Of wil je kennismaken met deze methodiek? Dan is een introductie workshop iets voor jou. In één dag leer je zowel over de theorie die verklaart waarom wij mensen psychisch lijden als over de praktische toepassingen om daar anders mee om te gaan.   

Wil je met je team kennismaken met ACT, dan kan dat uiteraard ook. We passen dan de inhoud van de workshop aan, aan jullie vragen. 

Ducks Over the Lake

5-daagse basisopleiding ACT

Een goede basis

In deze basisopleiding wordt aandacht gegeven aan de theoretische basis van de Acceptance and 
Commitment Therapy en de bijbehorende interventies. Je gaat als deelnemer actief aan de slag met de verschillende interventies door deze toe te passen op jezelf om op die manier ervarend te leren. Middels oefeningen en rollenspelen leer je de interventies toe te passen in de rol van therapeut/hulpverlener. Er wordt tevens aandacht besteed aan het functionele denken en de functionele diagnostiek. 

Seagulls

Testvoorbereiding

Persoonlijke aandacht

Als zeer succesvolle Docent psychologie in de regio Tilburg sinds 2000 is het me gelukt om mijn studenten te helpen uitblinken en te leren houden van onderwerpen die ze ooit lastig vonden. Maak gebruik van mijn professionele ervaring, vooral mijn Testvoorbereiding. Neem vandaag nog contact op en laat me je helpen uitblinken.

bottom of page