In vrijheid vliegende vogels

Expertise Centrum ACT

Begeleiding naar duurzame gedragsverandering.

Opleidingen

Proces gerichte ACT

  • Alle kerncomponenten van ACT zelf ervaren. 

  • Deze leren inzetten voor jezelf en als hulpverlener.

  • Professionele keuzes leren maken over welke interventies je inzet en wanneer.  

  • Oefeningen, rollenspellen, keuzes leren maken zijn allemaal kernonderdelen van deze opleiding.

  • Na afloop heb je een goed besef waar ACT werkelijk over gaat en hoe je dat kunt toepassen in jouw praktijk. 

Calm Sea

Introductie ACT

Wil jij weten of ACT een therapievorm is die bij je past? Kom dan naar de 1-daagse workshop ACT. In de ochtend leer je over de theorie achter ACT, aansluitend ervaar je alle ACT componenten aan den lijve. Op die manier kun je ervaren wat de impact kan zijn van ACT. 

Donderdag 11 november 2021

Live in Rijen, €155,- maximaal 16 deelnemers. 

Welkom

Sinds 1998 werk ik als psycholoog met als doel mensen te leren vrijer te leven, zodat ze kunnen doen wat voor hen werkelijk belangrijk is. Bewustwording, gedragspatronen herkennen en uiteindelijk gedrag veranderen is daarbij essentieel. Bij Expertise Centrum ACT werken we volgens de methodiek van de Acceptance and Commitment Therapy op een procesgerichte manier. Een methodiek die we sinds 2017 ook onderwijzen aan professionals. We leiden iedereen op die met mensen werkt waarbij gedragsverandering een rol speelt. Deelnemers zijn zeer positief in het bijzonder over het enthousiasme, de praktische toepasbaarheid en de humor waarmee de opleidingen, trainingen en workshops worden gegeven.   

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Tot ziens, Marjolein Vleugel  

Opleiding en Therapie

Blijvende resultaten

Bloom
Dandelion Parachute Seed

Persoonlijk onderwijs

Iedereen die werkt aan gedragsverandering bij mensen is bij ons bij het juiste adres. Wij bieden kennismakingsworkshops, basis- en verdiepende opleidingen. Onze opleidingen zijn geaccrediteerd voor meerder beroepsverenigingen. Deelnemers zijn enthousiast over de praktische toepasbaarheid van deze methodiek. Zij zijn zeer te spreken over de professionele en vrolijke manier van lesgeven in een veilige omgeving. Wil jij of je team je ook verdiepen in ACT? Neem gerust contact op.   

 

Duurzame gedragsverandering

Na jarenlange ervaring bij Justitie, de specialistische en basis GGZ bied ik,  Marjolein Vleugel, nu particulier therapie & coaching aan. Dit kan via ZOOM of face-to-face op locatie in Rijen plaatsvinden. Ik werk op een procesgerichte manier met Acceptance and Commitment Therapy waardoor de resultaten blijvend zijn. Cliënten ervaren mij als warm, eerlijk en begripvol. Wil jij ook aan je gedrag werken? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ducks Over the Lake
Two Dried Leaves

Gegarandeerd succes

Als geen ander weet u hoe lastig het is voor personeel om om te gaan met veranderingen. Kennis over en bewustwording van het eigen handelen zijn belangrijke factoren om te komen tot gedragsverandering. Middels workshops voor het gehele bedrijf, op maat gemaakte trainingen en individuele coaching helpen wij u graag bij dit proces. Het vergroten van de psychologische flexibiliteit staat voorop zodat uw personeel beter bestand is tegen veranderingen en stress beter kan hanteren. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij samen resultaten kunnen bereiken.

Individueel of groepsgewijs

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om een nieuwe methodiek toe te passen in de praktijk. Supervisie helpt mij nog steeds om mijn eigen gedrag te onderzoeken en mijn professionele handelen te verbeteren. Wil jij je ook verder bekwamen in de toepasbaarheid van Acceptance and Commitment Therapy op je cliënten? En wil je daarbij meer bewustwording ontwikkelen van je eigen gedrag? Dan is supervisie zeker iets voor jou. Bel gerust om te informeren naar de mogelijkheden. Ik help je graag verder.